Shusha coaching

Het empoweren van individuen, dat verdient een online visitekaartje met warmte én persoonlijkheid

Hoe het allemaal begon...

Intake & branding

Onze samenwerking met Shusha Coaching begon met een intake. Hierin vertelde Shusha ons haar verhaal, leerden we de doelgroepen kennen, ontdekten we haar dienstverlening en omschreef ze de kernwaarden van haar bedrijf.  Dit vormde de basis voor onze samenwerking. We zijn begonnen met een nieuwe huisstijl – inclusief brand book – dat aansloot bij de identiteit van het bedrijf. De fundamenten? Warmte, openheid, laagdrempeligheid, persoonlijkheid en het empoweren van individuen.

Online stralen

Webdesign, development en fotografie

Het brand book vertaalden we vervolgens naar een prachtig webdesign. Dat Tom op zijn beurt weer omtoverde naar een gebruiksvriendelijke, snelle website waar Shusha moeiteloos in kon werken. Uiteraard kon ook Sam – Videoot Media – niet ontbreken in dit project. Hij zette Shusha op de kiek en legde haar moeiteloos op een krachtige manier vast. Het resultaat? Stralende beelden die haar boodschap nog verder versterken. 

Wij hebben een warme band

Met deze fijne mensen

Altijd up to date

Website hosting & onderhoud

Een website heeft niet alleen tijdens de bouw en het vullen ervan aandacht nodig. Ook zodra deze schittert op het wereldwijde web heeft ‘ie zo nu en dan wat liefde nodig. Daarom nemen wij hosting en onderhoud voor onze rekening. Een goed functionerende en veilige website is namelijk essentieel. Met regelmatige updates en beveiligingsmaatregelen zorgen we ervoor dat de website up-to-date en beschermd is. En da’s gunstig voor Shusha. Zij hoeft zich geen zorgen te maken en kan zich focussen op haar kernactiviteiten.