Branding en website

Op ontdekkingstocht in de digitale jungle van het internet: aan de slag voor The Online Guides

Vertel eens...

Hoe begon het allemaal?

Nou, omdat je zo aandringt 😊. The Online Guides is één van onze allereerste samenwerkingen. Deze club is gespecialiseerd in SEO en SEA. Ze zijn het niet zo kleine zusje van Monkeys en Bananas. Omdat zij zichzelf op een goede, duidelijke en thematische manier wilden positioneren gingen wij met ze aan de slag. En wel met een nieuw logo, branding, illustraties, webdesign én webdevelopment.

Visueel (aan)spreken

Logo, branding en illustraties

Het concept goed naar voren brengen. Dát is wat we wilden. Dus begonnen we met een gloednieuw logo. In groene kleuren, met een bold lettertype en een kompas in de letter O. Het ‘zoeken en navigeren in de digitale wereld’ komt hierin perfect naar voren. Ook in het brand book verwerkten we het concept. Frisse kleuren, vrolijke uitingen, duidelijke fonts… Je vindt er alle richtlijnen om zowel intern als extern te communiceren. Om het af te toppen maakten we een vette illustratie. From scratch, volledig op maat. Je bewondert ‘m op links.

Work, work, work

Webdesign en -ontwikkeling

Die toffe branding verdient een online podium. Dus gingen we aan de slag met een passend webdesign. Die werd daarna moeiteloos omgetoverd tot website. En wauwie-wauw, wat zijn we trots op dit online plaatje. Het vullen van die website? Dat kon deze club natuurlijk zelf. Als SEO specialisten pur sang deden ze hun eigen zoekwoordenonderzoek en voorzagen ze de website van teksten.

Wij hebben een warme band

Met deze fijne mensen

Alle krachten verzamelen

Een fijne samenwerking

Met The Online Guides hebben wij nog steeds een hele fijne samenwerking. We bundelen regelmatig onze krachten. Want iedereen weet: SEO en SEA werkt niet als je geen goede basis hebt. Die basis – in de vorm van een website – realiseren wij. En als er extra handjes nodig zijn? Dan zijn we ook van de partij. Op naar nog veel meer mooie projecten samen.