Webdesign
Loop het vuur uit de sloffen

Welkom in de vurige wereld van webdesign. Waar we voor niets minder gaan dan de allerbeste gebruikerservaring, waar doelen worden bereikt én overtroffen en waar de boodschap met pure finesse wordt overgebracht.

Vlammen maar
Aansprekend, flitsend, fantastisch

Met een uitstekend webdesign heb je de halve wereld

Of het nu gaat om het verspreiden van informatie of het verleiden van klanten met jouw product of dienst. Met een flitsend webdesign heb je de halve wereld. De andere helft? Die komt wanneer we die website bouwen.

Beweeg mee

Responsive

Kijk, een ontwerp dat perfect past op een computerscherm is goed. Maar zodra je doelgroep kijkt op een tablet, laptop of mobiele telefoon ziet het er niet meer zo fraai uit. Daarom ontwerpen wij responsive. Zodat jouw website er perfect uitziet. Op elk scherm, op elke grootte.

Vind de weg

Navigatie

Niets zo vervelend als verdwalen op een website. Dat vind je doelgroep, maar zelfs Google hecht er waarde aan. Dus zorgen wij in het webdesign direct voor een doordachte menustructuur, duidelijke call-to-actions en de belangrijkste content in de spotlight. Zo verdwaalt jouw doelgroep nooit in een digitaal doolhof.

Het oog wil ook wat

Styling

In een webdesign komt jouw verhaal tot leven. We na over lettertypes, kleuren, visuele elementen… De hele shebang. En nee, dat blijft niet bij het uitzoeken van een mooi kleurtje en een fijn font. We bepalen tot in het kleinste detail wat goed aansluit bij jouw bedrijf.

Samenwerking

Hoe zit het met vindbaarheid?

Ook het ontwerp van je website heeft invloed op de zoekmachines. Dat betekent dat Manon – onze SEO specialist – al bij het designproces met Marlon schakelt. Waar komen de H1, H2 en H3 koppen? Hoe ziet de optimale menustructuur eruit? Welke elementen heeft een pillar page zéker nodig? Samen zorgen ze ervoor dat jouw webdesign ultra-zoekmachinevriendelijk is. En technische SEO? Jazeker, daar komt Tom – code koning – om de hoek. Hij realiseert een SEO technische website waar zoekmachines van smullen.

Even concreet

De weg naar een vlammend webdesign

Een vlammend webdesign, dát is wat we willen. Daar komen we in vier stappen: kick-off, ontwerpen, feedback en realisatie. Beetje meer informatie? Swipe rechts 👉

Marlon weet raad, mail haar!

Heb je een vraag over webdesigns?

Marlon van Kessel
Marlon van Kessel
Concept, branding en design
marlongaat@alseenlopendvuurtje.nl