Content
Warm als een knisperend haardvuurtje

Content vormt de backbone van jouw website. Wil je aandacht trekken? Je producten en diensten onder de aandacht brengen? Je naam rotsvast online positioneren? Dan is kwalitatieve content van onschatbare waarde. En dat niet alleen… Content draagt bij aan de groei, ontwikkeling én vindbaarheid van je website. Het mooiste van al: wij helpen je!

Dit wil ik!
Tekst en beeld

De magie van content

Content is meer dan tekst. Het gaat om alle inhoud van jouw website. Foto’s, video’s, gifs, podcasts, muziek… De hele shebang. Het creëren van die content kan overweldigend zijn. Je wilt dat het aanspreekt, tot actie aan zet, vindbaar is en het liefst ook nog een beetje leuk graag. Wij helpen je daarbij. We beginnen met een (zoekwoorden)onderzoek, bouwen een strategie en leggen alles vast in een contentkalender. Meer over alle stappen lees je verderop op deze pagina. Laten we eerst een duik nemen in de wondere wereld van content.

Lovestory

Contentmarketing

De beste manier om (potentiële) klanten aan te trekken, aan je te binden, te laten converteren en vervolgens nooit meer los te laten? Dat is contentmarketing. Oftewel: een vorm van marketing waarbij je relevante, waardevolle content maakt. Zodat je zichtbaar bent in elke stap van de klantreis. Resultaat? Je trekt een specifieke doelgroep aan en bouwt een waardevolle relatie met ze op.

Figaro figaro figaro

Tone of voice

Tegen je buurvrouw praat je op een andere manier dan tegen een kind van 4. Daarom zetten we een unieke tone of voice voor je neer. Eentje die past bij je onderneming en je doelgroep(en). We zetten alle go’s en no go’s op een rij en houden menselijk in het oog. Want ook al focust jouw bedrijf zich – misschien – op de B2B markt, je praat tegen mensen.

Hé Google

Vindbaarheid

Fantastische content is van groot belang. Wel zo fijn als jouw harde werk wordt beloond met een prominente plek in de zoekmachines. Logisch. Wij nemen SEO altijd mee in jouw contentstrategie. We doen een zoekwoordenonderzoek om te ontdekken met welke vragen je doelgroep rondloopt, op welke termen ze zoeken én welke kansen er in de markt liggen voor jouw bedrijf.

Meer over SEO
Even concreet

De weg naar hartverwarmende content

Hartverwarmende content, dát is wat we willen. Daar komen we in vijf stappen: zoekwoordenonderzoek, contentkalender, creatie, uploaden en optimaliseren. Beetje meer informatie? Swipe rechts 👉

Manon weet raad, mail haar!

Heb je een vraag over content?

Manon Schepens
Manon Schepens
SEO en Copy
manongaat@alseenlopendvuurtje.nl