Drukwerk
Verspreid het vuur

Of het nu gaat om het lanceren van een nieuw magazine, het restylen ervan, het creëren van een pakkend visitekaartje, een verleidelijke brochure, of een activerende flyer. We werken binnen de kaders van de huisstijl maar zoeken ook graag de randjes op. We willen niet alleen voldoen aan de verwachtingen maar ze overtreffen, met passie en liefde voor visuele verhalen. Om je merk of product nog beter onder de aandacht te brengen.

Neem contact op
Als een lopend vuurtje

Wat is voor ons drukwerk?

Tastbaar en geloofwaardig

Drukwerk kun je vasthouden en kan een hele andere klantbeleving geven. Met drukwerk prikkel je de zintuigen van klanten. De ervaring is anders dan wanneer je van een webpagina leest. Drukwerk is ook iets wat je meeneemt naar huis. Het zorgt voor een tastbare vertegenwoordiging van je merk, waardoor je een gevoel van geloofwaardigheid kan opbouwen.

Brand consistentie

Drukwerk zorgt voor het consistent doorvertalen van je merk. Denk bijvoorbeeld aan briefpapier, folders en banners. Dit zorgt voor een goede herkenning van je merk.

Blijvende indruk

Drukwerk laat een blijvende indruk achter. Denk bijvoorbeeld aan een magazine dat meerdere lezers kent, een brochure die een plekje bij iemand thuis vindt, of een visitekaartje dat een plekje verovert in iemands portemonnee. Het is daardoor minder vluchtig dan online. Je onderscheidt jezelf door iets anders en unieks te maken. En bij het overhandigen van drukwerk heb je een persoonlijke interactie. Dit kan de kans vergroten dat mensen je merk herinneren en contact opnemen als ze jouw producten of diensten nodig hebben.

Eindeloze mogelijkheden

Combineren met digitaal

En als klap op de vuurpijl, je kan offline goed combineren met online. Bijvoorbeeld door een QR-code. Door deze te scannen met je telefoon verschijnt meteen je website in beeld. Oftwel: Drukwerk kan een waardevolle aanvulling zijn op je digitale marketing.

Het fysieke aspect van drukwerk kan een diepere impact hebben en blijvende indruk achterlaten bij je doelgroep. Laten we samen jouw verhaal tastbaar maken!

Even concreet

De weg naar vlammend drukwerk

Hartverwarmend drukwerk, dát is wat we willen. Daar komen we in vier stappen: voorbereiding, ontwerpen, realisatie en verspreiding. Beetje meer informatie? Swipe rechts 👉

In vuur en vlam

Heb je vragen over branding? Vlam je vraag naar ons

Marlon van Kessel
Marlon van Kessel
Concept, branding en design
marlongaat@alseenlopendvuurtje.nl