Webontwikkeling
Tijd voor olie op het vuur

Oke, hear us out. Een website op maat, volledig afgestemd op jouw wensen, mobile friendly, handig in beheer, gemakkelijk uit te breiden, snel, vindbaar én veilig. Klinkt te mooi om waar te zijn? Zeker niet. Wij vertalen het webdesign linea recta naar een WordPress website met daarin all of the above.

Doe mij een website
Zo gek als jij 't wilt

Next level webontwikkeling

Een website is als een huis. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Aanbouw, tuin met vijver, bubbelbad in de badkamer… Voor een website geldt hetzelfde. Bewegende elementen, op maat gemaakte illustraties, formulieren, webshop erbij, emailflows, videocontent… De hele mikmak. Jij bepaalt wat je nodig hebt of wij helpen je erbij. Vervolgens gaan we aan de slag met een parel van een website waar je nu én in de toekomst plezier van hebt.

Jij vraagt, wij draaien

Echt maatwerk

De website is een vertaling van het webdesign. Speciaal gemaakt voor jouw onderneming en je doelgroep(en). Of je nu een online portfolio, corporate site, webshop of werkenbij website wilt… Alles is bespreekbaar. Custom API koppelingen nodig? Geen probleem! Bijzondere functionaliteiten nodig? Regelen we! Uiteraard voeren we jouw huisstijl door en zorgen we ervoor dat de website er gelikt uit ziet op elk beeldscherm. Mobiel, tablet, laptop én desktop. Geloof ons: jouw website schittert straks online als nooit tevoren.

Groeit met je mee

Flexibel en toekomstbestendig

Een website is nooit ‘af’. Hij groeit met je mee en is altijd uit te breiden met nieuwe blokken en functionaliteiten. En nee, daar hoeven we geen compleet nieuwe site voor te bouwen. We werken namelijk met flexibele content modules waardoor je pagina’s uitbreidt of compleet nieuwe pagina’s opzet. De opmaak van die blokken? Die regelen wij voor je. Zo hoef jij alleen nog teksten, afbeeldingen en eventuele links in te vullen. Dankzij het CMS van WordPress komt er voor jou geen code aan te pas.

Alles erop en eraan

Snel, vindbaar en betrouwbaar

Tijdens het bouwen van de website maken wij gebruik van de laatste webtechnieken. Zo bieden we zowel de gebruiker als (zoek)machines de beste ervaring. Jouw website is snel, goed beveiligd, stabiel én vindbaar. Ook over onderhoud en webhosting hoef jij je geen zorgen te maken. Dit regelen we met liefde voor je. Op die manier blijft jouw website in perfecte conditie. En last but not least: ook de meetbaarheid regelen we voor je in. Zodat je exact ziet welke doelen je wanneer behaalt.

Even concreet

De weg naar een optimale website

Jij wilt jouw website zo snel mogelijk het wereld wijde web in slingeren. Snappen we. Maar goed werkt heeft – een beetje – tijd nodig. Benieuwd welke stappen we doorlopen? Swipe rechts 👉

Onderschat het niet

Hosting en onderhoud

Een goed gebouwde website is heel belangrijk. Wat sommigen vergeten is: website hosting en onderhoud.

Een website staat altijd op een server, die met het internet verbonden is, zodat mensen overal ter wereld je website kunnen bezoeken. Een veilige, stabiele en snelle hosting server is essentieel voor een goed presterende website. Als jouw hosting server langzaam laadt of (regelmatig) plat ligt, zullen mensen (en Google) je website links laten liggen. Wij ontzorgen je volledig met flexibele supersnelle hosting zonder ingewikkelde pakketten.

Met maandelijks onderhoud houden wij jouw website veilig en up to date en sporen wij eventuele fouten of problemen op en verhelpen we ze. Een soort APK-beurt voor je website.

Let's talk tech!

Custom API koppelingen en andere functionaliteiten

We zeiden het al: wij bouwen maatwerk websites die voor jou werken. Heb je speciale wensen voor je website zoals een API koppeling met een CRM, ERP of ATS software? Denk aan o.a. GRIPP, Pipedrive, Recruitee, Realworks, Salesforce.

Onze code koning Tom regelt het. Met zijn jaren ervaring als developer creëert hij moeiteloos koppelingen en integraties met het hele alfabet aan systemen. Van koppelingen voor e-mailmarketing/-automation (zoals MailChimp, Spotler of CampaignMonitor) tot volledig custom integraties voor data uitwisseling met verschillende externe systemen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Tom weet raad. Mail hem!

Heb je vragen over webontwikkeling?

Tom Seinstra
Tom Seinstra
Webdevelopment en Strategie
tomgaat@alseenlopendvuurtje.nl