Verenigde Vastgoedeigenaren Veghel Centrum

Verbinding met de gemeente Veghel: een overzichtelijke website voor alle leden van VVVC

Vertel eens...

Hoe het allemaal begon

VVVC – Verenigde Vastgoedeigenaren Veghel Centrum –  behartigt de belangen van de eigenaren van de commerciële ruimten in het Veghelse centrum. Dit doen ze door aandacht te vragen voor de uitdagingen waar de leden tegenaan lopen. Het hoofddoel? Zorgdragen voor een duurzame invulling van het commerciële vastgoed in het Veghelse centrum. Zij vroegen ons een website te realiseren waar hun leden op terechtkunnen. Belangrijkste item: de kennisbank.

Het visuele plaatje

Logo, branding en een webdesign

We begonnen from scratch. Een nieuw logo, passende branding en webdesign. Omdat duurzaamheid hoog in het vaandel staat, kozen we voor een zachte, groene kleur. Dit combineerden we met een roodroze pop of color. Zoals je weet staat één van de V’s van VVVC voor vastgoed. Van de drie V’s creëerden we het dak van een pand voor het logo. Spreekt voor zich, vind je niet? In het brand book legden we alle richtlijnen vast: van fonts en kleuren tot logo gebruik en visuals. Handig! Aangezien we daarna aan de slag gingen met het webdesign. Hierin kwam een plekje voor alle wensen: een kennisbank, agenda en voldoende ruimte voor beelden regelrecht uit het centrum van Veghel.

Kijk, zo doen we dat

Een website bomvol prachtige beelden

Tijd voor de website! We gingen aan de slag met een maatwerk WordPress website. Compleet met flexibele content modules zodat het uitbreiden of opzetten van pagina’s een fluitje van een cent is. Of de website er perfect uitziet op elk device vraag je je af? Uiteraard. Mobiel, tablet, laptop én desktop. Vervolgens ging één van onze vaste fotograven – Videoot Sam – aan de slag met foto’s en dronebeelden. Toen content gevuld was, kwam de complete website tot leven. Wát een plaatje.

Wij hebben een warme band

Met deze fijne mensen